Om och kontakt

OM

Jag heter Anne-Louise och jag är en inredningentusiast av stora mått. Min inredningsblogg, Interiorladies, startades 2011 och då tillsammans med en kollega. (därav namnet i pluralform)

Jag vurmar för den klassiska, eleganta inredningsstilen som står över alla trender och håller över tiden. Jag vill visa hur man kan få det lyxigt hemma utan att det kostar skjortan Inredning behöver inte alls vara dyr bara för att det ser så ut. Jag älskar att blanda gammalt och nytt. Det ger liv och karaktär oavsett vilken stil man har i hemmet

Syftet med min blogg är givetvis att inspirera. De flesta bilderna i bloggen kommer från hem som ofta är dyrbart och lyxigt inredda och det är självfallet inte nåbart för de flesta. Men det finns oftast något man kan snappa upp i form av färgsättning och andra idéer. Eller så kan man bara njuta av bilder från fantastiska miljöer.

I mån av tid tar jag mig gärna an inredningsuppdrag. Det kan vara av enklare slag där jag tipsar om små förändringar som kan göra stor skillnad. Men det kan också gälla lite större uppdrag där man man är ute efter det lilla extra och behöver råd och hjälp  med nyinköp av möbler och styling. Jag har kontakt med flera möbel och inredningsföretag både i Sverige och utomlands. Inredningsuppdragen kan jag genomföra på distans eller på plats.  

Mer om mig

Jag har jobbat med färg och form över 15 år och driver tillsammans med min syster webbutiken Alma House där vi bl.a säljer sängkläder och siden och sammets tyger. Alma House  Parallellt driver jag ett import och tradingföretag..

luddis-och-jag-oppigarn

Här är jag med min älskade vovve Ludwig i storstugan på vårt lantställe.

Kontakt

louisekron@gmail.com eller louise@almahouse.se

tel 070  966 65 71

 

 

  

 

                              

En kommentar till Om och kontakt

  1. Hej! Vi är intresserade av den typen av nya stolar i rokokostil enligt er hemsida. Där visas varierande klädsel på stolarna. Vad har Ni för pris på dem och vad kostar frakten av en stol till Norrköping?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s