Megan Winther

Ibland stöter jag på inredningsdesigners som jag direkt faller för. En sådan är amerikanskan  Megan Winthers. Vad som tilltalar mig i hennes skapande är att hon jobbar med en bred palett av stilar. Allt från sansad minimalism till riktigt färgstarka och mönsterrika miljöer.

Här är det monokromt vill jag lova. Färgkombinationen svart och vitt är okomplicerad att jobba med. Kontrasten ger oftast en spännande effekt men kan ibland bli lite för tråkigt och enahanda. Men det blir det inte med Megans skapelser då hon kryddar med  mönster som ränder, grafiskt och zebra.

Så lägger vi till lite färg till det svart/vita och vips blir det genast mer schvung. 

Kolla tavlorna med svepande penseldrag och guldfärg. Borde inte vara svåra att åstadkomma själv om man är lagd åt det händiga hållet..

Guld är en tacksam accentfärg. Den härliga matsalen här ovan är hemma hos Megan.

Från det strama till miljöer som har lite mer lull-lull. Men jag tycker ändå att det krusidulliga är relativt sansat i Megans tappning. Mönstret Toile de Jouy  eller det s.k Chinoiseriemönster i lämpliga doser ger en klassisk touch.

Slutligen en uteplats med höstlig inramning. Jag saknar redan de underbara höstfärgerna vi hade  en kort period för några veckor sedan.  Känner mig inspirerad att i nästa inlägg ägna mig åt eldig färgprakt, vi får se vad det kan bli.

Detta inlägg publicerades i Designmästare, Färger och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s