Sidenelegans i vintermörkret

Det känns  som det kommer bli en lång, snörik och kall vinter. Jag hade ju trott och hoppats på motsatsen. I vår landsända har det snöat konstant i tre dagar och man undrar om gudarna har fått spatt. Men det är som det är. Det är en pina när jag ska ut med vovven och får dra på mig både termobyxor och stor och tjock dunparkas. Blir som ett otympligt och stort bylte som ska hänga med min energiska hunds snabbt pinnande små ben.
Ludd gillar snö
 Med halva januari och februari framför sig känns det aningen tungt. Jag kommer i detta inlägg försöka muntra upp både mig själv och förhoppningsvis er med lite glamour och ögonfröjd med lyxiga sidengardiner. Behöver väl knappast nämna att jag är aningens fanatisk när det kommer till sidenelegans.
Då kör jag, bilderna talar för sig själva.

ROSA

4b57d639d00b54d8f81b18a6d0179d80

388cfb92f9ebf34eb847d9135530897a

 Vitt siden

Åh så vitt

offwhite

Aqua champagneaqua (2)

COOL GREY 2

GREIGT OCH VITT

c6b2ef2cca18ff72aa9b7ae9e5177f80

Castle fur

 Ibland kommer sidengardiner inte riktigt till sin rätt på foton. Den fina lystern är svår att återge. Vi på Alma House har erfarit det när vi  fotograferar vårt siden. Sist vi fotade  lät vi bli att hänga gardiner och här en av bilderna vi tog.

alma shantung

Det fina shantungsidenet kan ses här: Underbart shantungsiden
Slutligen för att rätta upp min inledning säga att vintern har sina fördelar. Vinterlandskapet känns nästan magiskt i synnerhet de dagar det är sol, då är det riktigt njutbart. Jag önskar er en fin vinter. Hoppas på att ni inte känner er så här.
Hur januari är

 

 

Detta inlägg publicerades i Gardiner, sidengardiner, Tyger. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s