Inget späkande för min del

68ef134da3515a2530347b16216adffe
Jag tänker inte avlägga några nyårslöften i år heller. Det är så himla tråkigt. Jag föredrar att vara snäll mot sig själv. Ett vanligt löfte är att man ska starta ett sundare liv och att gå ner i vikt och det ska man börja med 1 januari. Men om det råkar  vara så att  kroppen KRÄVER en pizza just detta datum, vilket inte är ovanligt, så är det himla grymt att förvägra kroppen en sådan njutning.
Nä, jag har en annan strategi, jag TÄNKER mig förändringar och gör mig en önskelista över saker jag vill göra eller ha under 2016. Realistiskt eller inte spelar mindre roll.
Jag har läst någonstans att man kan tänka sig smal och det passar mig perfekt. Och inte bara smal jag tänker fokusera på en getingmidja också.

Getingmidja

Mitt nya jag. Wow, vilken pangbrud, vilken förändring. Nu börjar mitt nya liv!
Hur kan en kvinna smal som en vidja tänkas bo? Jag har några förslag faktiskt.

Passar en dam med getingmidja

Mitt sylfid-jag tar svart och guld som utgångspunkt, eftersom det matchar min  getingmidjelook.

607a346eb6e3cadfe5473454b460817a

Så här sover en kvinna med känsla för glamour.

f8767e4d8b8f53021a7c51b1592f9e29

Som tillbehör och bonus till sovrummet kommer denna stiliga karl. Yummy!

Badrum

Badrummet har designats i lite Art Deco anda passar mig fint. Guldsaker förgyller tillvaron.

ab27075a84f382be5f3a38fc26fb1658

Ett lyxigt leverne kräver obegränsad budget och ett specialtillverkat badkar i glas som diamantslipats är inte gratis.

Snygg guldkran

Kranen är av senaste snitt med svart blankt porslin, Jag svimmar nästan så snyggt är det.

d239a9e3eb77659e9069c9a9ac0ac2d1 (1)

I hallen har jag hängt en tavla som jag själv kreerat. Jag är en kvinna med många strängar på min lyra.

Lyxiga köket

Köket är hjärtat i mitt hem och jag gillar att baka och laga mat. Ja det blir ju mest sunda maträtter, jag måste ju tänka på getingmidjan…  Men jag är inte utan svagheter, jag älskar muffins och ibland kan det urarta till riktiga orgier. När jag tänker på det ramlar jag plötsligt ner i verklighetens krassa värld. Leendet på mina läppar försvinner och jag tittar ner på min lekamen och inser att det är så jag ser ut- som ett muffins alltså.
Det är bara att skylla på åldern och bekaja tidens gång. Jag tror det är stört omöjligt att späka sig och forma om kroppen till en timglasform i medelåldern. Kroppen och ansiktet vill åt ett annat håll- neråt. Allt faller enligt tyngdlagen utom möjligen  midjevalkarna.

muffins-2

Bilden här ovan är jag i ett nötskal. Jag gillar jeans, har alltid gjort. Men det är bara att konstatera att kroppsformen inte längre är på min sida. Men vad tusan det är bara att komplettera med en överdel,  blus eller tunika i generöst format så är det problemet löst.

df9e334d65a75945b2e90f804ef2bbf8

Faktiskt är det så att ett nytt kök är en önskan inför 2016. Mitt kök är inte stort men nog skulle jag kunna klämma in ovanstående köksdesign på det utrymmet. Det skulle vara en fröjd att ställa in muffinsen i den spisen !
Jag lämnar ämnet bantning med vad nästan är en hyllning till en viss rondör. Missa inte klippet från You Tube. Du kommer säkerligen dra på smilbanden.

I Don’t Look Good Naked Anymore

Nu är det inga många dagar kvar tills vi kan lägga 2015 till handlingarna och välkomna 2016. Här bjuder jag på några bilder med Nyårskänsla.

Dukning

En elegant dukning som skulle passa vidjekvinnan perfekt.

Dukning (2)

Kul detalj med klockor (i papper).

Champagnebricka

Champagne är ett måste.

Dry Martini

En sofistikerad Dry Martini att smutta på under den långa aftonen känns rätt.

Perfekt avslutning

Den perfekta avslutningen, en smaskig tårta.

97894e7e7aae3ffa2c775007c422fbb5

SÅ GOTT NYTT PÅ ER ALLA !

Detta inlägg publicerades i Övrigt om inredning, Blandat och annat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s