Ralphs underbara värld

Nu är det dags för lite ögongodis på hög nivå med en av mina designhjältar- Ralph Lauren. Ofta figurerar bilder från hans inredningskollektioner i bloggen. Det är så tacksamt för att finare miljöer får man leta efter. Det är klart att man kan låta sig inspireras av färgsättning och de olika teman som presenteras. Att uppnå något liknande är nog stört omöjligt med tanke på de exceptionella rummen med höga fönster och stuckaturer.

Det är ett produktivt team av stylister och inredare som får till detta. Jag inbillar mig att det är Ralph själv som drar upp riktlinjerna och som sedan genomförs av det avancerade teamet.Två kollektioner presteras per år med två olika teman. Oftast rör det sig i miljöer med namn hämtade från franska eller engelska slott och herrgårdar, olika stadsdelar i Paris eller penthouse i New York. I sommarkollektion handlar det ofta om den amerikanska östkusten, som the Hamptons.

Här kommer bilder både från både nya och äldre kollektioner.

chateau Tourvillerlhtourv_showrm1_03

Kan det bli elegantare och mer överdådigt än så här ? Ser ut som en fransk slottsmiljö.

Engwlak inspirerat

engels tolkning

ENgelskt zebra  rött

Engelskinspirerade rum, traditionellt  med en  modern twist.

lodge 1 2012

Native American

Ralph verkar ha en speciell kärlek till det ursprungliga i Amerikas textilmönster och det lite grovhuggna.

Penthouse Manhattan

penthouse

penthouse 3

Tre superläckra vardagsrum i Penthouse stil.

Hur bor han själv då den käre Ralph, lever han som han lär? Jo då det kan man lugnt säga. I Bedford strax utanför New York ligger ett av hans residens där han har fått leva ut sin country housestil till ett extra ordinärt drömboende.

Ralphs egna sommarhus

bentley-gpgc-arch-digest-2013-09-Ralph_Lauren_Bedford_New_York

bedford living room

item12.rendition.slideshowHorizontal.hosl13_lauren

Ska ni till Paris, missa inte Ralphs flagship store med restaurang. Den ligger på Boulevard Saint-Germain. På restaurangen serveras typisk amerikansk mat som hamburgare och dylikt. Billigt är det inte men man kan ju alltid göra en sneak-peak. Se mer av Raffe här: http://www.ralphlaurenhome.com/default.aspx

Raffes restuarang i Paris

Detta inlägg publicerades i Designmästare. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s