Alma-nytt

Festklänning i Alma House sidentyg

Vi fick en sådant rart mejl av en kund som gjorde oss så glada. Det är Maja som har sytt sig en festklänning som hon skulle bära på ett maj-bröllop. Hon hade valt vårt gul -randiga shantungsiden och lagt ränderna på tvären för klänningen som har en retroinspirerad look. Här är resultatet, se så vacker hon och klänningen är! Maja i retro klänning Här är ett utdrag från hennes mejl.

 Hej Louise! Klänningen blev klar och mycket beundrad!
Tack för er suveräna service kommer varmt rekommendera er om någon frågar!
Så här kommenterade Maja tyget:”  Tyget var lätt och smidigt att sy klänning av och lämpar sig mkt väl för både konfektions sömnad och till gardintyg skulle jag säga om någon frågar. Värt att veta är att livet är fodrat med markisväv för att få det slätt och stadgat har inte provat pressa ngt mellanlägg på tyget.

Det var inga dåliga lovord vi fick och det är precis det som är ett av våra mål – att erbjuda bästa kvalitén  på våra produkter och få nöjda kunder.

Pop-up butik i Borgvik

Alma House kommer för första gången finnas i butik i Borgvik. Det är Form i Värmland (ett nätverk för kvinnliga formgivare och designers) som kommer visa och sälja medlemmarnas produkter.GM_Borgvik

 

 

 

 

 

 

 

Borgvik är ett av Värmlands mest besökta turistmål. Dels för att det en mycket vacker och bevarad gammal bruksmiljö. Sen finns där en en konsthall som blivit vida känd som heter Sliperiet. Det är inrymt i ett gammalt träsliperi och ägs av Oscar Magnusson ( son till Sven-Eric Magnusson i Sven Ingvars) Han startade verksamheten 2010 och det är minst sagt en riktig framgångssaga.

SliperietSliperiet är en annorlunda och otroligt vacker lokal.

Läs mer  om Sliperiet här: http://sliperietborgvik.se/

Form i Värmlands lokal ligger i anslutning till Sliperiet alldeles vid vattnet i ett litet hus som tillhörde järnbruket. Jag besökte lokalen i veckan som då var helt tom men nästa vecka kommer fyllas med produkter från värmländska designers.

Borgvik i maj 2014

Foto från Form i Värmlands lokal. Min vovve Ludwig passade på att vila på det fina trägolvet.

Rabatt på svala lakan

En annan nyhet i  maj är att vi sänker priset på vårt mest populära bäddlinne Chaterine resten av maj månad. Bäddlinnet är extra skönt under sommaren tack vare den svala känslan  http://www.almahouse.se/white-collection/cathrine-200-tc-percale/  Rabatten gäller tills den 31 maj.

Många av våra kunder har vittnat om hur extra sköna dessa lakan är på sommarhalvåret. Den egyptiska bomullen är sval och har en krispighet som man uppskattar när det är högsommarvärme. En av våra kunder uttryckte sig så här: ”Nu märker man skillnaden och förstår varför det inte funkar med xxxx* lakan i värme” (*xxxx står för ett lågprisvaruhus som vi avstår från att namnge).

7889855-shopw-1f9062

En bild från Alma House bäddat med det sköna bäddlinnet Chaterine och vårt extra lyxiga Satinlakan  Only a dream i färgen sand.

Detta inlägg publicerades i Alma-nytt och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s