Siden, forever!

Nu när ljuset äntligen är  tillbaka börjar sidensäsongen på allvar hos Alma House. Visserligen beställer våra kunder siden året om men på våren blir det ett uppsving. Det är klart att man vill förnya sina fönster och den bästa smyckningen enligt mig är sidengardiner. Vi blev så glada när en av våra kunder som bloggar på Gods & Gårdar la in sidengardiner hon köpt hos oss på sin blogg.

TINASSe här vad hon skriver.  Tina Klingspors blogg

Min förälskelse till siden började tidigt och jag har haft sidengardiner som hängt med i ungefär 20 år. Annars är jag en ganska ombytlig person men sidengardiner tröttnar jag inte på i första taget, för mig är siden ”forever”. För er som går i gardin-bytar-tankar kolla här.

greige

Beige eller greige sidengardiner passar bra till svarta möblerna.

beige

269019777710769088_p31WmGQM_f

Och minsann, här har man vågat sig ha sidengardiner i ett badrum. Och visst ökar glam-faktorn.b17a63146716dc45c8d3db905764cee0Annorlunda uppsättning minst sagt. Passar bra här men kanske inte överallt.grå

Jag skulle inte ha något emot att ha ett sådant här tjusigt kontor. Grå sidengardiner och himmelsblå sammet är en härlig färgkombo.

Rosa

Ljust lila är ett bra val i ett övrigt neutral miljö. Gardinerna tar inte över utan de tillför mjukhet och stil.gröna

Annorlunda färgton på gardinen men funkar fint i ett helt vitt sovrum.

De flesta av bilderna här ovan har ju ganska pampiga miljöer. För er som tänker att sidengardiner inte passar hemma hos mig så vill jag säga att så är inte fallet. Siden passar in i de flesta miljöer vare sig man har en rustik, minimalistisk, shabby stil. Vi fotograferar ju ofta hemma hos mig och det är inget slott precis utan ett helt vanligt radhus.

1511764_474966219280751_1095343113_oFör det här fotot för Alma House har vi byggt upp ett sovrum i mitt vardagsrum. Och vi behövde inte hänga upp nya gardiner för här hänger alltid mina offwhite shantungsidengardiner. gemak

Här har vi byggt upp en sidenmiljö runt en dagbädd från Ikea i ett av rummen på vårt lantställe vilket knappast är pampigt.

Se Almas sidentyger här: http://www.almahouse.se/sidentyger/

Detta inlägg publicerades i Designmästare, Gardiner, sidengardiner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s