Sängänden

En av mina bloggläsare hörde av sig angående förra inlägget. Hon påpekade att det är inte alldeles självklart att man har så mycket utrymme att man kan få plats med en avstjälpningsplats för överkast och prydnadskuddar. Hon har så rätt så. I mitt nuvarande sovrum fick jag inte plats med min tidigare ”sänglåda” utan fick hitta på något annat.

Det blev en liten stoppad bänk från Åhléns som jag lät klä om i ett toile de Jouy tyg ( det var ett svart tyg från början) Bänken är i minsta laget men det fungerar rätt bra ändå.

Bänk

 

Åhléns har fortfarande kvar den i sortimentet och byter ut tyget varje år. Nu ser bänken ut så här. Den kostar 795 kr och har måtten  – Höjd 54 cm Bredd 100 cm Djup 30 cm.

Så här ser den ut i år:

Miko

 

Numera har de också modellen Annie som finns i flera färger  kostar  999 kr och ser ut såAnnie

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Möbler, Sovrum. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sängänden

 1. mariecatrine skriver:

  Vilka bra tips på sängbänkar och vad snyggt det blev i toile de jouy tyg! Anniebänken ser ju elegant ut med.

 2. Jessica skriver:

  Jag har en likadan sittbänk som jag skulle vilja klä om, gjorde du det själv eller lämnade du in den någonstans?

  • interiorladies skriver:

   Hej Jessica,
   Jag önskar att jag skulle vara så händig så jag kunde klä om allt själv. Men rynkningen på armstöden skulle jag inte våga mig på. Tror inte det är så dyrt att lämna in den till en tapetserare. Dels för att bänken är liten och dessutom ny. Ofta blir det dyrare att klä om en en gammal möbel för att man troligen behöver byta stoppning och annat.

 3. nina skriver:

  hej har en likadan och har nu tröttnat på svarta tyget så vill byta tyg och färga benen. får man veta vart du lämnade in den? och hur mycket det kostade cirka:) tacksam för svar

  • interiorladies skriver:

   Hej Nina,
   Jag lämnade in den till en tapetserare men jag minns inte vad jag betalade för det var ett tag sen, men det var nog någon tusenlapp. Jag förslår att du tar med dig bänken till en tapetserare för att få ett pris. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s