Ljuvliga bäddar

I början av januari besökte jag och syster Heimtextil mässan i Frankfurt. Vi åker dit varje år för att träffa våra leverantörer och se vad som händer på sänglinne-fronten. I år tyckte vi att vår portugisiske leverantörs monter var extra fin och vi tog några foton som kommer här.

DSC00568

DSC00559

En vackert bäddad säng med olika slags mönster som bildar en harmonisk enhet. Vi , som inte är så förtjusta i mönster på lakan blev mycket förtjusta i det girlang liknande mönstret, här i guld färg, antagligen för att det förhållandevis diskret.

DSC00560

Mönstret finns också i blått. Vi överväger allvarligt att köpa in detta bäddlinne , vad tycker ni ? Visst är det vackert ?

http://www.almahouse.se/white-collection/aquarelle-romantique/

DSC00563

En modernare bäddning. Det som kommer mer och mer sängkläder som är ”stonewashed”  Det innebär att lakanen är behandlade på sånt sätt att bäddlinnet blir skrynkligt och mjukt. Med tanke på den moderna människan som varken har tid att stryka eller mangla så är det perfekt. Faktiskt är riktigt snygg också, och en annan fördel , det krymper inte eftersom det är förtvättat.

DSC00567

Närbild på ett vitt stentvättat örngott med fint hålsömsbroderi.

DSC00562Och till sist denna underbart romantiska säng med lager på lager av olika slags brodyrer i rosa och ljusgult, helt underbar.

Detta inlägg publicerades i Design, Sovrum, Trend och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s